2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Rècord històric de visites en el mitjà digital València Extra

València Extra se situa com a cinquè diari de València més llegit, segons OJD

València Extra continua batent rècords. El mes de març de 2023 ha sigut el millor mes de la història del diari digital, aconseguint 671.514 usuaris únics, 939.503 visites i 1.674.335 pàgines vistes, posicionant-se com el cinquè diari de València més llegit.

El director de la capçalera valenciana, Àlex Ladrón de Guevara, ha qualificat d’èxit: “Hem aconseguit superar, un mes més, el nombre de lectores i lectors, un fet que ens motiva, més si cap, a continuar oferint un contingut de proximitat i de qualitat a la nostra audiència”.

L’ampli desplegament informatiu realitzat amb motiu de les Falles, ha permès a la capçalera fregar els 700.000 usuaris i gairebé als 2 milions de pàgines vistes

Show More