26/3/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Tresdeu encara el seu desè aniversari amb moltes novetats

tresdeu

Tresdeu encara el seu desè aniversari amb moltes novetats

 

El mitjà de comunicació sobre cultura i tendències, associat a l’AMIC, Tresdeu, enceta una nova etapa i encara el que serà el seu desè aniversari amb una refundació del projecte.

El mitjà ha presentat una nova web on es basen en tres eixos. “Volem que sigui capaç d’oferir noves utilitats per a aquesta nova dècada, una dècada que serà més en línia si cap, pels efectes de la pandèmia. Desenvoluparem utilitats per fer periodisme i continguts audiovisuals amb més qualitat i amb la participació de totes i tots els lectors. Hem enfocat el redisseny i la utilització de nous llenguatges de programació a un entorn 100% mòbil. I gràcies a això ser més accessibles. Volem ser més ambiciosos i arribar a milers de valencians més”.

“Noves veus”
Tresdeu ha habilitat micropagaments perquè els seus lectors puguin donar suport a projectes que necessiten un extra per portar-se a cap. De fet, actualment estan demanant suport per la secció “Noves veus” amb l’objectiu d’afegir les veus d’Empar Puerto, Llorenç Saval i Marta Meneu a la que ja tenen de Toni Mejías i així impulsar noves opinions i idees des d’una perspectiva crítica, feminista i generacional.

Tresdeu
El que va néixer com un bloc musical creat per estudiants s’ha convertit en una plataforma audiovisual amb uns Premis Tresdeu, 8 edicions de la guia de festivals Festiu i Foguera, un fanzín amb 68 pàgines i més de 30 col·laboracions. Amb tot això arrenquen una dècada amb desenes de videoclips i dos programes de televisió emesos.

Show More