23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

València Extra rep el premi Vila Massamagrell 2020

El CEO i Director de València Extra, David Rodríguez i Alex Ladrón de Guevara, van recollir el guardó

El mitjà de comunicació València Extra ha rebut el premi a mitjà de comunicació a la gala de premis Vila de Massamagrell. El CEO de València Extra, David Rodríguez, i el director de València Extra, Alex Ladrón de Guevara, van recollir aquest reconeixement per un periodisme de proximitat.

El director de València Extra, Alex Ladrón de Guevara, explica que “per a tot l’equip de València Extra és una satisfacció aquest reconeixement de l’Ajuntament de Massamagrell perquè apostem per la proximitat i que millor que els veïns i les veïnes del municipi reconeguin la cobertura diària de tota l’actualitat de Massamagrell”.

Show More