28/10/2020

Amicval

Associacio de mitjans d'informació i comunicació valencians

Servei de notícies

Servei de notícies

Grans descomptes al servei de notícies de l’ACN (Agència Catalana de Notícies), i notícies i fotografies tant per a paper com per a les pàgines web.

ACN

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) va néixer l’any 1999 amb caràcter multimèdia i a internet, en una iniciativa pionera a Europa. Interpreta l’actualitat en clau catalana i serveix les informacions en format de text, àudio, foto i vídeo. Tot i que concentra la mirada a Catalunya, també cobreix temes destacats de l’actualitat global, així com els que afecten el país a través de les delegacions de què disposa al País Valencià, Madrid, Brussel·les i Londres.

Responent al seu caràcter públic, l’Agència facilita la transversalitat informativa entre tots els territoris catalans i garanteix que no es produeixin buits informatius territorials ni temàtics.

Es dirigeix als mitjans de comunicació, tant generalistes com de proximitat, però també a institucions, entitats i empreses que vulguin estar al dia de la informació catalana o contribuir a difondre-la.