2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

València Extra enceta nova etapa

El diari digital estrena nova imatge, col·laboradors i canal de subscriptors

El diari digital valencià, www.valenciaextra.com, aposta per un canvi de tot el periòdic, fins i tot de la pròpia capçalera. “Mantenint l’essència des de l’inici, el digital fa un pas més en el disseny de les seues notícies, reportatges i seccions”, destaquen des del mitjà.

Un dels canvis més destacats ha sigut la capçalera. En paraules del dissenyador, Eugenio Simó, la capçalera “aporta una millor adaptació a l’entorn digital, fàcil visualització i una major llegibilitat en els diferents dispositius”.

També han obert la primera comunitat de subscriptors de València Extra, amb tres modalitats. La primera és gratuïta on els usuaris rebran el butlletí del diari. La segona, és la modalitat de Subscripció Mensual amb un cost de 4.95€ i l’última modalitat es tracta de la subscripció anual amb un preu de 49.50€.

Primer podcast cultural en valencià
El mitjà aposta per la llengua i ofereix un podcast cultural: Sona Cultural. Tindrà una periodicitat setmanal i comptarà amb la col·laboració d’Amàlia Garrigós que cada setmana explicarà a tots els lectors l’oferta cultural de la setmana.

En aquesta nova etapa València Extra comptarà també amb noves firmes convidades. Així, comptarem regularment amb opinions, anàlisis i reportatges de signatures convidades que ens brindaran la seua particular visió de l’actualitat.

Show More