23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

La Veu dels Llibres ha participat en l’aplec literari Bellcaire Lletraferit

Enguany la trobada a Bellcaire d’Empordà girava al voltant dels accents de la llengua

La tercera edició de l’aplec literari Bellcaire Lletraferit, que es va celebrar aquest cap de setmana a Bellcaire d’Empordà, va comptar amb la participació de La Veu dels Llibres, mitjà associat a l’AMIC, en la taula rodona titulada “Revistes culturals i literàries digitals. Qui les manté, qui les llegeix, qui les promou i edita?”.

Hi va intervenir Àngel Carbonell, editor de Lletres Bàrbares; Josep Anton Rojas, secretari de la revista Emporion, i Moisès Vizcaino, editor del grup La Veu i la revista La Veu dels Llibres.

Enguany Bellcaire Lletraferit girava al voltant dels accents i va preparar una programació carregada d’activitats: trobades amb escriptors, exposicions, conferències, conta-contes, debats literaris, música, taverna lletraferida i una cloenda especial amb l’Orquestra Fireluche, que oferirà el concert «Segona Florada» a l’antiga Sala d’Armes.

Show More