16/4/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Tresdeu al programa “Sense ficció” de TV3

El mitjà de comunicació Tresdeu va aparèixer a l’últim programa “Sense ficció de Tv3”, dedicat a “El futur del català”. La pregunta que s’analitzava al programa era si el català es troba en perill d’extinció. La nostra llengua és utilitzada per un terç de la població de forma habitual, un problema especialment crític entre els joves que intenten que la llengua s’obri camí també al món digital.

L’Òscar Piera, CEO i director dels projectes Tresdeu Media, com els Premis Tresdeu, així com editor de la revista Tresdeu, va explicar en el programa de TV3 que “la intenció dels premis és donar a conèixer els creadors i creadores valencianes i donar-los una empenta”.

Podeu visualitzar els minuts del vídeo on apareix Tresdeu a aquí

Show More