2/12/2022

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Es celebra la II Jornada de Comunicació de Proximitat

La Direcció General de Relacions Informatives de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb col·laboració de l’Associació de Premsa Comarcal Valenciana, la qual forma part de l’AMIC, i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes organitzen la II Jornada de Comunicació de Proximitat.

Aquest dissabte 5 de novembre es reuniran professionals de la comunicació de proximitat en un matí de debat i aprenentatge amb un nou format, un programa de ràdio en directe que se celebrarà aquest dissabte 5 de novembre al Palau de Comunicacions de València.

La coordinadora de la XEMV, Pilar Moreno, i Santiago Sanchis, president de l’Associació de Premsa Comarcal, seran la veu conductora del programa que tindrà quatre hores de durada i que donarà veu a més de 40 professionals i mitjans de comunicació de l’àmbit local, comarcal, autonòmic i estatal, per a emfatitzar el seu paper com a vertebradors del territori, des de l’àmbit local i comarcal, compartint sinèrgies amb altres punts de la geografia estatal.

Show More