26/3/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

El Diari La Veu participa al programa “Un debat de País!

El programa “Un debat de País” de la Radio i Televisió del Poble (RTVP) va retransmetre en directe la presentació del monogràfic de la Revista del Centre de Lectura de Reus, titulat “Despullant el País Valencià”. L’acte, organitzat pel Centre de Lectura de la capital del Baix Camp, Decidim, plataforma pel dret a decidir del País Valencià, i Diari La Veu, va tenir lloc a la seu de la Societat Coral El Micalet de Valènciael passat divendres, 18 de novembre.

Després de la presentació, a càrrec d’Agnès Toda, directora de la publicació; Antoni Infante, excoordinador de Decidim, i Moisès Vizcaino, editor de Diari La Veu, va tenir lloc una taula redona dedicada a l’espai comunicatiu comú del català en què intervindran Vicent Boscà, periodista i director de la revista Saó; Manuel Lillo, periodista de Diari La Veu i de la revista El Temps; Rafa Xambó, escriptor, músic i sociòleg, i Agnès Toda. Moderarà el debat Zahia Guidoum, coordinadora de Decidim.

Show More