26/3/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

El Periòdic d’Ontinyent creix un 10,5% en vendes en 2019

El Periòdic d’Ontinyent

La crisi econòmica que es va iniciar en 2008 ha afectat al sector de la premsa. En 2019 totes les estadístiques publicades fins al moment a Espanya indiquen una pèrdua constant dels ingressos directes per venda d’exemplars de periòdics.

Com a contrapunt, la premsa comarcal continua mantenint la seva base sòlida i fidel de lectors. El mitjà associat a l’AMIC, El Periòdic d’Ontinyent, és un exemple. En 2019 ha crescut un 10,5% en vendes.

Increment subscriptors i comunitat digital

El Periòdic d’Ontinyent també ha tingut bons resultats pel que fa a l’increment dels subscriptors. L’últim any les subscripcions digitals han pujat un 18%.

D’altra banda, la comunitat de seguidors a través de Facebook ha superat els 20.000 seguidors.

Cap al 25è Aniversari amb canvis
A finals de 2020, el rotatiu més editat i longeu a la història d’Ontinyent complirà el seu primer quart de segle d’existència i aprofitarà per realitzar alguns canvis per tal de millorar la unitat de negoci i els productes informatius i comercials.

Show More