2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

AMIC Valencians es reuneix amb la directora general de Promoció Institucional de Presidència de la Generalitat Valenciana, Fernanda Escribano

El president de l’AMIC, Ramon Grau, i els  membres de la Junta Valenciana, Josep Ritort i David Rodríguez, es van reunir el passat 26 de febrer de 2020  amb Fernanda Escribano, directora general de Promoció Institucional de Presidència de la Generalitat Valenciana al Palau de la Generalitat Valenciana per presentar l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians, que en el seu primer any ja compta amb 53 mitjans associats: 31 digitals i 22 publicacions impreses.

En la trobada, AMIC Valencians va explicar que vol agrupar als mitjans de proximitat valencians i que preveuen superar els setanta a final d’any. L’objectiu d’aquest 2020 és ajudar als mitjans a millorar l’accessibilitat als serveis i a les eines tecnològiques per als professionals dels mitjans de comunicació; fomentar la formació específica del sector i treballar en l’accés a la publicitat pública i privada.

En aquest sentit, Escribano va trobar positiva aquesta iniciativa d’agrupar-se i de treballar junts en aquests fronts per als mitjans de proximitat.

Al matí, AMIC Valencians va celebrar la formació de Google “Storytelling visual: mapes, gràfics, fotos i vídeos immersius” que va acollir a una trentena d’editors, redactors, dissenyadors i responsables de creació de continguts dels mitjans digitals associats d’arreu de les comarques valencianes.

Show More