5/2/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Diari La Veu del País Valencià tornarà aquest quadrimestre

Diari La Veu del País Valencià torna amb una nova web el primer quadrimestre d’enguany i la incorporació d’un redactor a les comarques del sud. La decisió es va aprovar per unanimitat el dissabte passat, 19 de febrer, en vista que s’havia assolit l’objectiu d’ingressar la quantitat pressupostada a l’exercici anterior, un requisit indispensable per fer aquest pas tan important.

El mitjà informa que arribar a aquesta xifra ha estat possible gràcies a les “1.030 persones agermanades amb diferents aportacions que ens donen suport econòmic”. Unes aportacions que representen el 77% dels ingressos del 2021 i, per tant, són la base fonamental sobre la qual se sustenta i creix el projecte de La Veu del País Valencià amb la finalitat d’aconseguir la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià.

Així doncs, durant els pròxims dies s’anunciarà la data que Diari La Veu del País Valencià tornarà a les pantalles d’ordinadors i dispositius mòbils. “El futur depèn de la voluntat dels lectors d’apostar per la comunitat de La Veu del País Valencià”, destaquen des del mitjà.

 

Show More