23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

La revista SAÓ arriba al número 500

Aquest mes de març la revista valenciana SAÓ, associada a l’AMIC, ha publicat el seu número 500. La publicació va néixer el 1976 com a iniciativa d’un grup de capellans i de laics cristians compromesos amb la cultura i la llengua.

 

La revista SAÓ és una publicació de periodicitat mensual, d’inspiració cristiana que intenta reflectir la problemàtica social, religiosa i cultural del País Valencià. En l’actualitat i des del 2010 el mitjà, dirigit per Vicent Boscà, ha patit dificultats, ja que l’any passat la Generalitat del País Valencià va retirar de la revista la seva propaganda institucional, i va rebre la cancel·lació de les subscripcions per part d’alguns ajuntaments.

 

Tot i això, la publicació es manté ferma i explica en l’editorial d’aquest número 500 que “estem ben orgullosos d’haver arribat fins aquí i tenim el compromís de continuar treballant. Tenim darrere la intel·lectualitat valenciana per a poder arribar fins al número 1.000” i aprofiten l’ocasió per agrair a tothom qui ha fet possible aquesta fita.

Show More