16/4/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Lluís Peidro: “El Nostre Ciutat som hereus d’una tradició a Alcoi que ja suma 183 anys”

Lluís Peidro, l’editor de Més Ciutat, l’empresa editora d’El Nostre Ciutat, una capçalera de pagament de les comarques de L’Alcoià, Comptat i Foia de Castalla, i de quatre capçaleres gratuïtes més: Banyeres, Xixona, Muro i Boicarent, ha explicat a Comunicació 21 la història del mitjà.

Des de 1873, Alcoi ha tingut la presència de capçaleres de paper.” Durant aquests 183 anys de recorregut, la ciutat ha tingut diverses capçaleres que han anat enllaçant unes amb les altres per mantenir la flama viva del periodisme. Des d’El Nostre Ciutat ens sentim hereus d’aquesta tradició de premsa escrita a la ciutat d’Alcoi i la volem perpetuar durant molt de temps”, ha declarat Peidro.

El Ciudad de Alcoy, que pertanyia a Grupo Zeta, no va superar la crisi econòmica de principis de segle i en el moment de tancament de capçalera, cinc treballadors van veure la necessitat de mantenir la tradició de periodisme a la ciutat i van impulsar El Nostre en molt pocs dies.

En l’actualitat, El Nostre Ciutat té edicions digitals en valencià i castellà i un tiratge en paper de 2.500 exemplars.

Aquí podeu veure l’entrevista completa

Show More