23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

València Extra compleix el seu cinquè aniversari

El diari digital celebra els seus cinc anys de periodisme de proximitat en valencià assumint grans reptes que seran anunciats pròximament

El 22 de juny de 2016 naixia València Extra, una finestra a les notícies més properes de València i els municipis de l’Horta que a poc a poc s’ha guanyat un espai dins del menú informatiu dels valencians i les valencianes.

Els dos fundadors, David Rodríguez i Àlex Ladrón de Guevara, van crear el mitjà amb l’objectiu d’oferir informació de proximitat de la ciutat i de l’àrea metropolitana així com apostar per formats avantguardistes i transmèdia que busquen connectar i informar d’una manera més propera.

Reptes de futur
El diari digital València Extra llançarà pròximament la seva primera comunitat de subscriptors on s’oferiran grans avantatges per formar-ne part: continguts especials, sortejos VIPS, entrades gratuïtes i molts més per als nostres lectors més fidels.

Bilingüisme per a tothom
“A l’empresa sempre hem pensat en totes i tots i per això, des del minut 1 hem apostat per oferir la informació a la gent que no coneix el valencià. Per què? Molt senzill. Molta gent no ha tingut l’oportunitat d’estudiar la nostra llengua a l’escola, molts vénen de fora i també tenen el dret d’informació. Així amb la doble finestra es permet que persones que no coneixen el valencià puguen informar-se i al mateix temps, puguen a poc a poc començar a aprendre la llengua”, explica Àlex Ladrón de Guevara.

Evolució del mitjà
Durant aquests cinc anys, el mitjà ha anat creixent i els editors han creat el mitjà Castelló Extra. A més de comptar amb l’edició en paper del mitjà i créixer en el vessant audiovisual.

Show More