2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

El periòdic El Grat celebra la gala “Palmells 2023. Mà del Futur”

El pròxim 29 de setembre se celebrarà al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi l’entrega de premis “Palmells 2023. Mà del Futur”, organitzat pel periòdic El Grat amb la col·laboració d’AMIC Valencians. Enguany es continuarà reconeixent a persones i entitats rellevants dins la cultura valenciana guardonant, en aquesta edició, al grup feminista de l’Alcoià i el Comtat, Col·lectiu 8 de Març, el cantant xativí Pep Gimeno “Botifarra” i l’històric sindicalista alcoià, Pep Linares.

L’acte començarà a partir de les vuit de la tarda i estarà conduït per la periodista Amàlia Garrigós. A banda del lliurament de premis es podrà gaudir de diverses actuacions d’artistes valencians i de la performance per commemorar les 750 edicions del periòdic El Grat a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Teatre juntament amb els músics de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi que interpretaran “La màquina d’escriure”.

Els “Palmells 2023. Mà del Futur” inspiren el jovent i posen en relleu la singularitat cívica que la cultura valenciana comporta. El director d’El Grat, Santiago Sempere, destaca “la il·lusió per continuar com un mitjà de comunicació en valencià” i respecte als premis afirma que “és un goig atorgar aquesta reconeixença en una nova edició”.

El premi és atorgat pel periòdic El Grat, juntament amb la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la UA i la col·laboració de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians (AMIC Valencians) i l’Ajuntament d’Alcoi. L’esdeveniment es podrà seguir via streaming per aquelles persones que no hi puguin assistir.

Show More