23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Un article de Nosaltres La Veu, protagonista de l’examen de valencià de les PAU

Una columna d’opinió de Vicent Riera publicada en aquest digital ha sigut una de les dues opcions de textos que l’alumnat ha hagut d’analitzar

En l’examen de llengua de les PAU del 2021, l’alumnat ha hagut de desenvolupar una anàlisi de text sobre una de les dues opcions que es plantejaven. La primera era un fragment d’Enric Valor. Una vida de novel·la, de Francesc Gisbert, col·laborador habitual de Nosaltres La Veu i de La Veu dels Llibres. De fet, aquest dilluns ha publicat «Les oportunitats d’estudiar a l’escola rural», un reportatge sobre centres de l’Alcoià i el Comtat.

La segona, un fragment de l’article d’opinió «Per què els professors de secundària es jubilen als seixanta anys?», que el nostre col·laborador Vicent Riera va publicar en Nosaltres La Veu el març passat. En aquesta columna, l’autor reflexiona sobre les causes del «fàstic vital i professional» que fa que els docents es jubilen voluntàriament així que el marc legal els ho permet.

Show More