23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

La Veu dels Llibres rep el VII Premi Enric Valor de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat ha decidit concedir el VII Premi Enric Valor de Promoció del Valencià 2021 a l’equip de persones que fan possible La Veu dels Llibres i, per extensió, a tot el diari Nosaltres La Veu. Es tracta d’un premi que cada any reconeix persones o entitats que hagin destacat en la promoció de la llengua.

La Coordinadora pel Valencià assenyala “la necessitat de crear i mantenir un diari en valencià i, en concret, la iniciativa d’haver consolidat un revista de crítica i divulgació literària. La Veu dels Llibres és la primera i única revista literària que, des del País Valencià, té l’ambició d’arribar a tots els lectors de l’àmbit lingüístic català”. L’entitat també s’ha sumat a la campanya per agermanar-se al diari Nosaltres la Veu, “a fi de garantir l’existència i creixement d’un mitjà de comunicació independent i en valencià” i anima «totes les persones, empreses i institucions a col·laborar-hi”.

Show More