23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

L’AMIC impulsa la campanya “Comerç de proximitat, un veí de confiança”

Des d’avui, diversos mitjans de proximitat associats a l’AMIC d’arreu del territori, inicien la campanya “Comerç de proximitat, un veí de confiança”, amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei de proximitat.

Des de l’AMIC considerem que la vinculació dels nostres mitjans amb el comerç de proximitat va molt lligada, compartim ADN. És per això que, davant de la campanya de Nadal i després de mesos en què també bona part dels nostres clients han patit els efectes de la pandèmia, agreujats amb uns canvis estructurals en els hàbits i les tendències comercials, creiem que cal posicionar-nos clarament al seu costat.

La campanya, dissenyada per l’AMIC, està pensada perquè la publiquin els màxims de mitjans possibles, per tal que es pugui veure més concentrada i sigui més efectiva posteriorment.

Per a més informació sobre la campanya, podeu contactar amb: info@amic.media

Show More