23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

La Premsa Comarcal Valenciana organitza una jornada per reflexionar sobre les empreses del territori

La Premsa Comarcal Valenciana juntament amb la Generalitat Valenciana organitza “Arrels”, un fòrum d’empreses compromeses amb el territori. L’esdeveniment se celebrarà el proper 28 de març de 2023 a l’Espai Lluis Vives Baleària (L’Androna Multiespai, Baleària Port).

El programa combina xerrades dels mitjans de comunicació de proximitat amb les empreses familiars i el compromís amb el territori. L’obertura del fòrum serà a les 10.30 hores amb la participació confirmada del director general de Relacions Informatives de la Generalitat Valenciana, Pere Rostoll; el president de l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana (APCV), Santiago Sanchis; el president del Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA), Benito Mestre; i la directora d’ESG (environmental, social and governance) de Baleària, Lydia del Canto.

La programació continua a les 10.45 hores amb un diàleg sobre ‘Empreses familiars i empreses de comunicació al territori’. Més tard, a les 11.35 hores del matí, es podrà assistir a la sessió ‘El compromís amb el territori’, en la qual conversaran representants de Caixa Ontinyent, l’empresa d’energia neta i sostenible EnerHi i la naviliera Baleària, actuant com a moderador Luis Peidro, director d’El Nostre Ciutat, periòdic d’Alcoi.

A les 12.30 hores començarà el diàleg sobre ‘Perdurabilitat i fidelitat d’un projecte empresarial’ que mantindran representants de les empreses Rolser, Aquaclean Group i Unión Alcoyana, moderat pel director de Revista Poble (Vila-reial), Juanjo Clemente.

L’entrega de reconeixements i cloenda està prevista a les 14 hores, amb la participació del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent.

Per a assistir-hi al fòrum és necessària la inscripció prèvia en https://forms.gle/Zy3fe5VnUXBR5j2r8.

Show More