2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

El Grat tornarà als quioscos a partir de l’octubre

El Grat, el periòdic associat a l’AMIC que dona cobertura a les comarques centrals del País Valencià, tornarà als quioscos a l’octubre. El director i editor de la publicació, Santi Sempere, ha anunciat que: “després de l’aturada per la Covid-19 tornarem al carrer el 9 d’octubre, coincidint amb la festivitat del País Valencià”.

La principal novetat és que El Grat passarà a ser una publicació mensual en lloc de quinzenal com fins abans de l’esclat de la pandèmia. A més, una de les prioritats és l’aposta per les subscripcions per part dels lectors més fidels.

L’última edició en paper d’El Grat va ser el març passat. Davant l’absència de la publicació en paper, El Grat s’ha visualitzat en la versió digital Les Muntanyes, que es va posar en marxa fa sis anys. “Estem molt satisfets amb el creixement que ha tingut Les Muntanyes, però el lector ens demana el paper, sobretot els anunciants”, admet Sempere.

 

Show More