2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

El Periòdic d’Ontinyent dona les gràcies a totes les persones i empreses que ajuden a facilitar-nos la vida en aquesta crisi sanitària

ontinyent

El Periòdic d’Ontinyent continua endavant i segueix distribuint el seu diari durant aquests dies tan complicats per a tots.

En l’última edició, el mitjà ha volgut donar les gràcies a la sobrecoberta a tot el personal sanitari, a totes les plantilles de les residències del poble, als serveis de neteja i telecomunicacions, als treballadors dels supermercats, als quioscos i llibreries que permeten fer arribar la informació, als agents de policia, bombers i voluntaris, a la gent dels Serveis Socials, als transportistes i distribuïdors, a totes aquelles empreses que s’han embolicat a la fabricació de material sanitari, a tots els treballadors essencials i a tots els editors que donen suport i que fan que sigui possible continuar distribuint el mitjà.

A més, aprofitant que es troben en zona tèxtil, el periòdic ha fet arribar prop de 2.000 mascaretes juntament amb el periòdic.

Show More