26/3/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Primer aniversari de La Veu dels Llibres

La revista d’informació i crítica literària estrena web propi

La Veu dels Llibres celebra un any de vida i ara encara el segon any amb nous reptes i algunes novetats. Han posat en marxa el web exclusiu www.laveudelsllibres.cat . Un web amb tots els continguts publicats fins aquest moment i els articles que apareixeran cada setmana.

A més, tenen la intenció d’editar en paper l’Anuari de LVLL 2020 si troben el finançament adequat.” En aquest sentit, el nostre propòsit és incorporar i implicar en el finançament de La Veu dels Llibres i en el patrocini dels seus continguts (web, pdfs i anuari) les editorials, les institucions, els ajuntaments, les fundacions i les organitzacions que convoquen premis literaris en català i/o tenen qualsevol programació cultural relacionada amb el sector del llibre en llengua pròpia, i les empreses privades valencianes”, anuncien des del mitjà.

A més afegeixen que continuaran “demanant l’ajut econòmic de les persones que vulguin donar-nos suport mitjançant l’agermanament al projecte comunicatiu de La Veu del País Valencià. Perquè, ara com ara, les persones agermanades són la força social que fa possible els nostres mitjans”.

Show More