16/4/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Més de 150 mitjans associats a l’AMIC participen en la campanya “Obrim la finestra a la informació de proximitat”

L’objectiu de la campanya és mostrar a la societat i a les administracions públiques la importància de la premsa de proximitat

 

Més de 150 mitjans associats a l’AMIC han participat en la campanya  “Obrim la finestra a la informació de proximitat”  que té l’objectiu de mostrar a la societat la importància de la premsa de proximitat i exigir a les administracions que actuïn en conseqüència donant suport als mitjans d’informació impresos i digitals, i que d’aquesta forma mostrin el seu compromís amb la llibertat de premsa, la proximitat i el territori.

Durant aquestes setmana, els mitjans associats a l’AMIC han publicat la campanya per reforçar el missatge i aconseguir arribar a més gent. La idea és donar la màxima visibilitat d’aquesta crua realitat i demanar a les administracions i a les empreses que prioritzin els mitjans de proximitat com a suport publicitari. Una inversió que sempre retorna. Sense publicitat no hi ha mitjans i sense mitjans no hi ha informació veraç i contrastada.

Show More