23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

L’AMIC avança cap als continguts transmèdia amb la figura dels creadors de continguts a les xarxes socials

El passat 18 de desembre a València, es va reunir Josep Ritort, secretari general d’AMIC, i Òscar Piera, membre de la junta d’AMIC Valencians, amb creadors de continguts valencians per conèixer els seus projectes a les xarxes socials, explicar els projectes pel 2024 de l’Associació, com és el “Premi AMIC Tresdeu, creadors de continguts en català” que se celebrarà el pròxim 21 de febrer a La Pedrera de Barcelona, i la voluntat de fer de l’AMIC una associació “més global” i amb una vocació més transmèdia a l’hora de crear i difondre els continguts periodístics.

Els creadors que van assistir a la reunió són Javi Ojeda, creador de continguts sobre videojocs, recent premi SAGA (@javioje), Carmen Alonso (@karmenchu17), Maria Devesa (@mariadevesa18), i Marta Meneu (@laprestatgeria), presentadores del pòdcast Deparkineo, premi Sonor (@deparkineo), Aitor Muñoz (@aitor_altea), creador de contingut sobre comunicació audiovisual, música, entre d’altres, i impulsor de Poblet.info (Llet i Vi) i Loren Muñoz (@loren_munoz_), creador de contingut sobre futbol (Patà i Avant), els quals van mostrar interès en aquesta vocació més transmèdia de l’AMIC, com són els concursos AMIC Directes i AMIC Nous Talents, que vinculen els mitjans de proximitat amb els joves i les xarxes socials, i es van adreçar a buscar línies de col·laboració, celebrant la iniciativa de l’AMIC d’impulsar el Premi AMIC Tresdeu, creadors de continguts en català.

Show More