2/12/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians estrena pàgina web

La web amicval.media té l’objectiu de ser referent per les empreses de mitjans de comunicació valencianes de la Comunitat Valenciana

L’AMIC Valencians estrena la web amicval.media. La plataforma digital té l’objectiu de donar suport als mitjans de comunicació associats a l’AMIC Valencians i ser un referent per als professionals de la comunicació,  les administracions i pel conjunt del sector de mitjans d’informació valencians.

La web amicval.media ofereix serveis per als associats com banc d’imatges, banc de continguts, control d’audiència, formació, butlletí setmanal, carnets de premsa, etc.; informa de les últimes notícies de les capçaleres associades, així com de les últimes novetats de l’Associació.

Des de l’AMIC Valencians s’afavoreix l’intercanvi d’experiències professionals, opinions i suggeriments entre tots els editors, es desenvolupen plataformes conjuntes que permeten a tots els editors gaudir d’unes eines i recursos que contribueixen a millorar els seus sistemes de gestió i la qualitat dels seus mitjans.

Els objectius prioritaris de l’AMIC Valencians són defensar els interessos dels associats i del conjunt de premsa, representar els associats davant de les administracions, promoure iniciatives en benefici de la premsa, dignificar el col·lectiu, facilitar la planificació de publicitat i intercanviar coneixements i informació entre els seus membres.

Els seixanta mitjans associats que integren la web són: 7diesactualitat.com, 7 dies Actualitat de Benicarló, 7 dies Actualitat de Vinaròs, alacantextra.com, aramultimedia.com, aulacodi.cat,blanquinegres.com, Canfalí Marina Alta, canfalimarinaalta.com, castello24.com, castelloextra.com, castellonoticies.com, Ciutat de Carlet, comarquesnord.com, diarimillars.es, El Grat, El nostre Banyeres, El nostre Bocairent, El nostre Ciutat, El nostre Muro, El nostre Xixona, El Periòdic d’Ontinyent, El Temps, elnostreperiodic.com, eltemps.cat, Escaparate, escaparatedigital.com, Estil, gentdelescomarques.com, L’Alcúdia 753, La Veu d’Algemesí, La Veu d’Alginet, lamarinaplaza.com, laveudalgemesi.es, laveudalginet.es, lesmuntanyes.com, Loclar, loclar.com, nosaltreslaveu.com, periodicontinyent.com, Portada.info, portada.info, radiolavallduixo.com, Revista Poble, revista poble.net, revistasao.cat, SAÓ, Semanario Valle de Elda, Setmanari Comarcal notícies, suheca.com, tempsarts.cat, tresdeu.com, tucomarca.com, Tucomarca.com, tvdigitalontinent.com, valenciaextra.com, valledeelda.com, i Vicultura.

Show More