26/3/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

València extra compleix quatre anys

El 22 de juny de 2016 va arrancar oficialment el diari digital de proximitat València Extra. Avui, el mitjà celebra el seu quart aniversari. Tot i que la crisi de la pandèmia ha modificat els plans de l’equip per a celebrar l’esdeveniment, el mitjà té preparades sorpreses durant aquesta setmana per a viure l’aniversari.

Des d’aquest dilluns i fins al divendres, les xarxes socials de València Extra compartiran missatges de representants polítics autonòmics i locals, col·lectius socials, organitzacions veïnals i companys i companyes d’À Punt, amb el seu particular missatge.

A més, aquesta setmana des del fan page de València Extra a Facebook es podran viure algunes notícies en directe i en primera persona com el futur asfaltat de la Plaça de l’Ajuntament de València.

Gran resposta de l’audiència des del seu inici

València Extra va arrancar el juny de 2016 amb una mitjana d’audiència al juliol de 10.471 lectors i unes 20.230 visites. Progressivament el mitjà ha crescut en aquests quatre anys fins a aconseguir una mitjana de 200.000 lectors.

Show More