23/7/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Les Notícies d’À Punt divulga l’editorial AMIC Valencians on es denuncia la crisi que pateixen els mitjans valencians

El comunicat demana a la Generalitat Valenciana l’aprovació de la convocatòria d’ajuts, l’ampliació de les subvencions i un pla d’insercions de publicitat institucional

Les Notícies d’À Punt han fet ressò de l’editorial d’AMIC Valencians La premsa de proximitat, uns mitjans de país en risc”. El comunicat denuncia la situació de vulnerabilitat que pateixen els mitjans de proximitat valencians a causa de la crisi del coronavirus i demana a les administracions que se li concedeixin ajudes públiques davant la situació actual.

Més en concret, AMIC Valencians demana a la Generalitat Valenciana l’aprovació i resolució de la convocatòria d’ajuts, paralitzades des de fa quasi dos anys; l’ampliació de les subvencions o bé una convocatòria extraordinària per aquest any per ajudar a la supervivència del sector; un pla d’insercions de publicitat institucional i l’accés a línies de crèdit bancari dirigit al sector.

 

Per altra banda, demana a la resta d’administracions valencianes que utilitzin els mitjans d’informació de proximitat com a vehicle de comunicació i de publicitat.

Show More