26/3/2023

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

Una trentena de participants en el curs de Google organitzat a València per AMIC Valencians

El curs “Storytelling visual: mapes, gràfics, fotos i vídeos immersius” de Google News Lab està adreçat a les redaccions de mitjans d’informació

El curs, organitzat per AMIC Valencians, “Storytelling visual: mapes, gràfics, fotos i vídeos immersius” ha acollit a una trentena d’editors, redactors, dissenyadors i responsables de creació de contingut dels mitjans digitals associats d’arreu de les comarques valencianes, aquest matí 26 de febrer de 2020 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (València). El curs ha apropat noves eines als mitjans de comunicació per tal que aprenguin formes més atractives d’explicar i visualitzar les històries.

El president de l’AMIC Valencians, Ramon Grau, ha presentat el curs i ha destacat que “aquesta col·laboració de google amb el periodisme de proximitat és molt interessant i necessària per a la millora de la nostra feina en el dia a dia, i en la millora del paper de servei als nostres lectors”.

El ponent, Pablo Sanguinetti, ha explicat les eines que ofereix Google i altres plataformes per tal d’enriquir el contingut visual creat pels periodistes. Principalment, ha mostrat com crear vídeos de recorreguts virtuals amb Google Earth, mapes personalitzats, fotos en 360° i gràfics visuals. Durant el curs de tres hores s’han treballat eines com Street View, Earth Studio, Flourish, Data Gif Maker i altres.

Show More