16/4/2024

Amicval

Associació de mitjans d'informació i comunicació valencians

3a Jornada de Periodisme de Proximitat el pròxim 5 d’octubre a València

Pepe Cerezo, José María Valero, Genís Roca i Natxo Andreu Palomares, doctors i experts en comunicació analitzaran les tendències del periodisme per als mitjans de proximitat digitals

 

El pròxim 5 d’octubre a les 11.30 h tindrà lloc a València, organitzada per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians (AMIC Valencians), la tercera Jornada de Periodisme de Proximitat “Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per a modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en valencià”, on s’analitzaran els nous desafiaments que planteja la xarxa al món del periodisme de proximitat.

L’Hotel NH València Center comptarà amb la presència de consultors, investigadors i experts en mitjans d’informació de proximitat, que els permetrà intercanviar experiències i presentar casos d’èxit a compartir. L’objectiu de la jornada és analitzar la innovació en el periodisme digital i mostrar noves eines tecnològiques i noves oportunitats per modernitzar els mitjans impresos i digitals en valencià.

Així doncs, la jornada es compondrà de les següents ponències: inaugurarà l’acte Natxo Andreu Palomares, membre de la Directiva de la Unió de Periodistes, que exposarà la ponència “Radiografia del sector a la premsa en l’actualitat”.

En segon lloc, José María Valero, doctor en Ciències Socials per la Universidad Miguel Hernández d’Elx, en la línia d’investigació de la Innovació en periodisme, presentarà la xerrada “Organitzar-se per a innovar en les redaccions dels mitjans de proximitat. Idees dels referents espanyols i d’Estats Units”, on explicarà la necessitat d’integrar la cultura innovadora que permeti obtenir resultats i garantir la supervivència dels mitjans de comunicació.

A continuació, Pepe Cerezo, consultor expert en estratègia i transformació digital d’empreses de comunicació. Cerezo parlarà de “Els models de filiació: una alternativa per a la premsa local”, on s’analitzarà si els clubs de socis o models de filiació poden ser una alternativa als murs de pagament habitual i un suport per a una organització periodística de proximitat.

Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital i president de la Fundació puntCAT finalitzarà amb una anàlisi i visions de futur que han de conèixer els mitjans de proximitat.

Per a més informació podeu contactar amb: comunicació@amic.media

 

Show More