28/10/2020

Amicval

Associacio de mitjans d'informació i comunicació valencians

El Periòdic d’Ontinyent dona les gràcies a totes les persones i empreses que ajuden a facilitar-nos la vida en aquesta crisi sanitària

ontinyent

El Periòdic d’Ontinyent continua endavant i segueix distribuint el seu diari durant aquests dies tan complicats per a tots.

En l’última edició, el mitjà ha volgut donar les gràcies a la sobrecoberta a tot el personal sanitari, a totes les plantilles de les residències del poble, als serveis de neteja i telecomunicacions, als treballadors dels supermercats, als quioscos i llibreries que permeten fer arribar la informació, als agents de policia, bombers i voluntaris, a la gent dels Serveis Socials, als transportistes i distribuïdors, a totes aquelles empreses que s’han embolicat a la fabricació de material sanitari, a tots els treballadors essencials i a tots els editors que donen suport i que fan que sigui possible continuar distribuint el mitjà.

A més, aprofitant que es troben en zona tèxtil, el periòdic ha fet arribar prop de 2.000 mascaretes juntament amb el periòdic.

Show More
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *